OM SVEDAL

Advokat Malene Ellgaard Svedal

Advokatfirmaet Svedal har eksisteret siden 2005, og har til huse i hjertet af København, kun et stenkast fra Amalienborg.

Som din betroede rådgiver, tager jeg udgangspunkt i din situation og rådgiver dig om de problemstillinger, du står med.

Jeg har tavshedspligt, og som er advokat er jeg underlagt de advokat etiske regler om interessekonflikt og lov om hvidvask, hvilket sikrer at jeg alene varetager dine interesser.

I en situation hvor der er opstået en tvist vil jeg som udgangspunkt søge dialogen, da jeg som mediatoradvokat har erfaring med at langt de fleste tvister kan løses, såfremt parterne er villige til at indgå i dialog og ønsker at finde løsninger, der er bedre end dem domstolene kan komme frem til.

Mine primære kompetenceområder er rådgivning af små og mellemstore virksomheder, hvor jeg rådgiver om selskabsrets, erhvervslejeret, kontrakter og mediation. Der er mange aspekter, der skal tages højde for, når man driver virksomhed. Som ekstern rådgiver ser jeg på forholdene udefra, og kan således råde og vejlede med uvildige briller på.

Du er altid velkommen til at ringe for få et uforpligtende tilbud, og et godt råd med på vejen.

Alle de formelle forhold er på plads både med overholdelse af GDPR, privatlivspolitik og jeg er medlem af Advokatsamfundet og Danske Advokater. Min lovpligtige ansvarsforsikring er tegnet hos HDI-Gerling forsikring.

De bedste hilsener
Malene Ellgaard Svedal

ERHVERVSERFARING

Jeg blev færdig som cand.jur. fra Københavns universitet i januar 1999, hvorefter turen gik til England. Jeg læste en LLM på University of London, og derefter arbejdede jeg i 2 år hos Intel i England.

Da jeg kom tilbage til Danmark, færdiggjorde jeg min advokatuddannelse hos Advodan i Køge, og i august 2005 blev jeg færdig som advokat.

I september 2005 indgik jeg i kontorfællesskabet Brammer Advokater i Kronprinsessegade, og i de efterfølgende år balancerede jeg livet med små børn og min selvstændige virksomhed.

I maj 2016 flyttede jeg til et blandet kontorfællesskab i Amaliegade, hvor jeg gerne byder på en kop kaffe og en uforpligtende drøftelse af din situation.

LINK:

www.mediationsinstituttet.dk
https://mediatoradvokater.dk/