OM SVEDAL

Advokat Malene Ellgaard Svedal

Advokatfirmaet Svedal har eksisteret siden efteråret 2005, og grundstenen er tilgængelighed og god service.

Som din betroede rådgiver, tager jeg udgangspunkt i din situation og rådgiver dig om de problemstillinger, du står med.

Jeg har tavshedspligt, og som er advokat er jeg underlagt de advokat etiske regler om interessekonflikt og lov om hvidvask, hvilket sikrer at jeg alene varetager dine interesser.

I en situation, hvor der er opstået en tvist, vil jeg som udgangspunkt søge dialogen, da jeg som mediatoradvokat har erfaring med at langt de fleste tvister kan løses, såfremt parterne er villige til at indgå i dialog og ønsker at finde løsninger, der er bedre, end at føre retssag.

Mine primære kompetenceområder er rådgivning af små og mellemstore virksomheder, hvor jeg rådgiver om selskabsrets, erhvervslejeret, kontrakter og mediation. Der er mange aspekter, der skal tages højde for, når man driver virksomhed. Som ekstern rådgiver ser jeg på forholdene udefra, og kan således råde og vejlede med uvildige briller på.

Du er altid velkommen til at ringe for få et uforpligtende tilbud, og et godt råd med på vejen.

Alle de formelle forhold er på plads både med overholdelse af GDPR, privatlivspolitik og jeg er medlem af Advokatsamfundet og Danske Advokater. Min lovpligtige ansvarsforsikring er tegnet hos ADIS (et selskabet under EON), www.adis.as.

ERHVERVSERFARING

1999: Cand.jur. fra Københavns universitet

1999-2000: LLM fra University of London

2000-2002: Junior lawyer hos Intel Corporation, UK.

2005: Bestalling som advokat

I september 2005 indgik jeg i kontorfællesskabet Brammer Advokater i Kronprinsessegade

Fra 2012-2016 havde jeg kontor i Hørsholm, hvor jeg indgik i kontorfællesskab med Alliance Advokater.

I maj 2016 flyttede jeg til et blandet kontorfællesskab i Amaliegade i København.

Februar 2021 flyttede jeg kontoret hjem.

LINK:

www.mediationsinstituttet.dk
https://mediatoradvokater.dk/